x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre suspendarea preşedintelui Iohannis

Liviu Dragnea, despre suspendarea preşedintelui Iohannis

26 Noi 2018   •   15:14
Liviu Dragnea, despre suspendarea preşedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu intenţionează să demareze suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, pentru că refuză să numească doi miniştri în funcţie.

"Nu este luat în calcul niciun demers legat de suspendare. Nu inițiază PSD niciun demers de suspendare", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că i-a cerut ministrului Justiției Tudorel Toader să realizeze un proiect pentru o posibilă sesizare la Curtea Constituţională referitoare la un conflict juridic de natură constituțională.

„I s-a solicitat dlui ministru Toader ca până la sfârșitul săptămânii să întocmească un draft pentru o posibilă sesizare la CCR cu privire la un conflict juridic de natură constituțională, în cazul în care și după 1 Decembrie, președintele va refuza să-și îndeplinească atributele constituționale și să ia act de solicitările primului ministru. În funcție de ce va face președintele Iohannis, luni vom hotărî calea de urmat. Nu vom putea sta la nesfârșit cu un guvern președintele vrea să se implice, fără a avea vreo competență constituțională”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, după ședința BPN al PSD.

Sursa: Antena 3

×
Subiecte în articol: psd liviu dragnea klaus iohannis