x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură pentru fostul lider PSD! DNA pregătește un nou dosar pentru Liviu Dragnea

Lovitură pentru fostul lider PSD! DNA pregătește un nou dosar pentru Liviu Dragnea

31 Aug 2021   •   12:17
Lovitură pentru fostul lider PSD! DNA pregătește un nou dosar pentru Liviu Dragnea
Sursa foto: Lucian Alecu

Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal la DNA din cauza unor vacanțe exotice pe care fostul lider PSD le-a făcut, în perioada 2018-2019, împreuna cu iubita lui pe banii partidului, potriv it unor surse Antena 3.

 

Conform surselor citate, DNA a cerut printr-o adresă oficială informaţii de la PSD, pentru a afla dacă în perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” în destinaţii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana şi Doha.

În adresă sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers în deplasări alături de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul său aghiotant), Irina Tănase (partenera de viaţă), Mircea Drăghici ( fostul trezorier al PSD), aflat în detenţie pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal, şi alte persoane care nu sunt membri  PSD.

Pe 15 iulie, Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

×
Subiecte în articol: liviu dragnea