x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, atac virulent la adresa cabinetului Tudose. Țuțuianu: Nu voi ezita să-l dau în judecată!

Ludovic Orban, atac virulent la adresa cabinetului Tudose. Țuțuianu: Nu voi ezita să-l dau în judecată!

30 Iun 2017   •   21:15
Ludovic Orban, atac virulent la adresa cabinetului Tudose. Țuțuianu: Nu voi ezita să-l dau în judecată!
Sursa foto: Foto: gov.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzații grave unor miniștri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legături cu Rusia.

Liberalul a dat mai multe exemple, printre care ministrul Comunicaţiilor, Lucian Şova, ”învăţăcelul lui Hrebenciu”, care a fost partener de afaceri cu un spion rus, într-un interviu acordat cotidianului Adevarul, relatează Antena 3.

Mai mult, liberalul nu vede cu ochi buni nici schimbarea de la Ministerul Afacerilor Europene a Anei Birchall, despre care spune că avea o atitudine clară pro-NATO, cu Victor Negrescu, asupra căruia planează o serie de semne de întrebare privind relaţiile cu Rusia.  „Chiar şi schimbarea ministrului de la Afaceri Europene. Ana Birchall, care era clar pro-NATO, cu o atitudine clară în acest domeniu, este înlocuită cu Victor Negrescu, asupra căruia sunt numeroase semne de întrebare”, a subliniat Orban. 

Acelaşi lucru îl critică liberalul şi când vine vorba de ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, despre care spune că a fost avocatul ruşilor care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi pe care l-au falimetat, ducând în Rusia o importantă instalaţie din punct de vedere strategic. 

„M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a conchis preşedintele PNL Ludovic Orban.

În replică, ministrul Țuțuianu a declarat vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, că ”acuzațiile lui Orban sunt o prostie” și îl va da în judecată pe șeful PNL.

”Pentru această afirmație n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a spus ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.

×