x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, despre Mihai Chirica și Costel Alexe: Sunt convins că sunt nevinovați

Ludovic Orban, despre Mihai Chirica și Costel Alexe: Sunt convins că sunt nevinovați

03 Iul 2021   •   19:24
Ludovic Orban, despre Mihai Chirica și Costel Alexe: Sunt convins că sunt nevinovați
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut o declarație cel puțin ciudată, sâmbătă, la Iași, unde a spus că îi salută pe Costel Alexe și Mihai Chirica, ambii autosuspendați din partid pentru că sunt cercetați în dosare penale. Orban a spus că este convins că ambii sunt nevinovați.

Ludovic Orban a spus, la ședința de alegeri a conducerii PNL Iași, că vrea să felicite organizația pentru că a reușit să câștige funcția de președinte al Consliului Județean Iași cu Costel Alexe și pe cea de primar al Iașului, prin Mihai Chirica.

În prezent, cei doi sunt autosuspendați din partid, pentru că sunt cercetați în dosare de corupție.

„Vreau să vă felicit, de asemenea, pentru faptul că PNL a câștigat alegerile, atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, cât și pentru funcția de primar a municipiului Iași. Chiar dacă nu sunt prezenți în sală, vreau să-i salut (pe Mihai Chirica și Costel Alexe - n.r.). (...) În sinea mea sunt convins că sunt nevinovați și aștept cu nerăbdare, dar și cu încredere, ca instanța să le facă dreptate și să arate cu adevărat care este adevărul”, a spus Orban.

Orban a avut și un atac la Florin Cîțu, care a spus că Alexandru Muraru, cel care a candidat și a și fost ales în funcția de președinte al PNL Iași, face parte din „echipa câștigătoare” a sa. Orban a spus că și el îl susține pe Muraru, dar organizația rămâne la Iași.

„Și eu îl susțin pe Alex Muraru, care este singurul candidat la funcția de președinte al PNL Iași. Sigur că eu nu pun în contul meu filiala Iași (...). Filiala Iași va rămâne a dumneavoastră și Alex Muraru o să fie președintele filialei PNL Iași”, a mai spus Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban