x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, la inaugurarea unui terminal: Colaborare între un ministru PSD și o administrație liberală

Ciolacu, la inaugurarea unui terminal: Colaborare între un ministru PSD și o administrație liberală

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   16:45
Ciolacu, la inaugurarea unui terminal: Colaborare între un ministru PSD și o administrație liberală
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la inaugurarea extinderii terminalului plecări de pe Aeroportul Cluj, că această investiție este o dovadă a colaborării între un ministru social-democrat și o administrație locală liberală.

„Extinderea acestui terminal este mult mai mult decât simpla adăugare de noi porți și facilități suplimentare pentru pasageri. Este cel mai clar semnal al faptului că economia se dezvoltă solid, în egală măsură simbolizează deschiderea către noi oportunități economice și consolidarea poziției județului ca un hub de dezvoltare regional”, a spus premierul pe Aeroportul Cluj-Napoca.

El a spus că noul terminal va fi un motor de creștere economică și că beneficiile acestei investiții se vor resimți pe termen lung.

„Este un exemplu concret cum prin cooperare și viziune strategică putem atinge obiective ambițioase care contribuie la dezvoltarea României și mai ales este un proiect realizat cu fonduri europene prin colaborarea între un ministru al Transporturilor social-democrat și o administrație locală liberală”, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Finanțat de Ministerul Transporturilor, prin fonduri europene, și de autoritatea aeroportuară (din fonduri proprii), acest aeroport va putea opera în condiții mult mai bune curse internaționale. Pe lângă zboruri spre și dinspre Spațiul Schengen, acest aeroport va putea opera în scurt timp curse spre și dinspre SUA”, a spus și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu colaborare terminal