x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   21:40
Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

„Mi s-a blocat tasta”, este explicația Mariei Grapini pentru votul negativ dat în Parlamentul European la rezoluția pentru înființarea unui Tribunal special pentru agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Ea precizează că și-a schimbat votul, pentru că regulamentul permite.

„Votul meu la ora 12.37 este în favoarea rezoluției. Am corectat deoarece mi s-a blocat tasta și pe regulament avem la dispoziție 72 de ore să schimbăm votul dacă a fost greșit”, a comentat Maria Grapini la o postare de pe Facebook.

Ea fusese întrebată de ce a votat împotriva instituirii unui Tribunal Internațional Special pentru agresiunea Rusiei în Ucraina.

Parlamentul European a votat, joi, cu majoritate de voturi pentru înființarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, a anunțat eurodeputatul PMP Eugen Tomac: „Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viață distrusă și fiecare destin frânt”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maria grapini vot