x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5

Marian Vanghelie și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5

de Redacția Jurnalul    |    29 Apr 2024   •   19:15
Marian Vanghelie și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5

Fostul primar Marian Vanghelie și-a depus, luni, candidatura la Primăria Sectorului 5, ca independent, el afirmând că este susținut de șase partide din România. El afirmă că sute de profesori l-au rugat să candideze.

„Suntem într-un moment atipic și sper ca România să depășească această etapă. Sunt sigur că o să scăpăm de acei securiști trădători de țară și nu o să le dau numele acum”, spune Vanghelie.

El a precizat că a fost rugat să candideze de către profesori din Sectorul 5.

„O parte dintre profesorii din sectorul 5 au venit către mine, pot să spun un număr de câteva sute, care m-au rugat să candidez pentru ceea ce se întâmplă în primul rând și în primul rând în învățământ”, adaugă Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai anunțat că „15 directori din învățământul sectorului 5, care au vrut să vină, și-au asumat și vin pe listele la șase partide, ca să facă echipă”.

„Nici în 1990 nu a fost ceea ce se întâmplă în sectorul 5, avem 1 unități închise, avem peste 30 de unități unde curg de la toalete prin clasă. Când am venit primar, nu era așa ceva. Am schimbat învățământul”, a mai spus Vanghelie.

”Candidez doar pentru faptul că se poate schimba. Liderii adevărați în lume, care au făcut istorie și care au reușit să întemeieze state puternice, nu au reușit decât după ce au făcut pușcărie, au avut probleme sau diverse lucruri s-au întâmplat”, a mai declarat Vanghelie.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie sector 5 alegeri