x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie: "Nişte lepre, ăştia-şi vând şi nevasta pentru funcţie!"

Marian Vanghelie: "Nişte lepre, ăştia-şi vând şi nevasta pentru funcţie!"

17 Feb 2010   •   00:00
Marian Vanghelie: "Nişte lepre, ăştia-şi vând şi nevasta pentru funcţie!"
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Ape învolburate în PSD, Marian Vanghelie explică, din punctul de vedere al unuia care a fost "bagabont" în bulevard", cum stau lucrurile cu împărţitul funcţiilor în PSD.
O înregistrare audio de o sinceritate dezarmantă...



sursa: Vorbe grele - blogul lui Victor Ciutacu

UPDATE
Într-o intervenţie televizată, Marian Vanghelie a explicat înregistrarea, spunând că a fost "un spirit de glumă"  pe tema relaţiei sale cu Mircea Geoană, dorind să arate că nu este legat "ombilical" de acesta.

"A fost o glumă, eram supărat că ieşeam de la o discuţie şi vorbeam de realitatea din partid, din păcate. Asta e viaţa, toată lumea vrea funcţii şi nu înţelege nimic".
"Cea privitoare la preşedinte era o glumă, era în spiritul unei glume tocmai sau sub pretextul să nu bănuiască cineva că eu sunt de dimineaţa până seara cu gândul la Mircea Geoană".
Referitor la incident, el a precizat că Geoană nu i-a cerut explicaţii .
"Nu am discutat (cu Geoană - n.r.). Caracterul meu nu se schimbă. Mircea Geoană ştie că sunt un tip ferm, când vreau un lucru vreau, când nu vreau, nu vreau. Nu sunt legat ombilical de Mircea Geoană. Am spus că îl votez pentru ca dimineaţa când mă scol să nu îmi fie ruşine să mă uit la mine. Pentru că erau alţii lipiţi de Mircea Geoană în campanie ca timbrul pe scrisoare şi a doua zi i-au cerut demisia", a declarat Vanghelie.

Vanghelie a declarat reporterilor că dialogul a fost înregistrat înaintea unei alte intrări în direct, "era o discuţie înainte să intru la dumneavoastră, nu mai ştiu la care, nu ştiu care dintre fete...".

×
Subiecte în articol: politic