x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marius Marinescu, exclus din PD

Marius Marinescu, exclus din PD

de Jurnalul National    |    20 Sep 2007   •   00:00

Conducerea PD a decis miercuri in unanimitate excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru că a adus prejudicii de imagine partidului şi şi-a atacat colegii.

Conducerea PD a decis miercuri in unanimitate excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru că a adus prejudicii de imagine partidului şi şi-a atacat colegii. Liderul democrat, Emil Boc, a anunţat că Biroul Permanent Naţional al PD a decis in unanimitate să il excludă din partid pe senatorul Marius Marinescu. Boc a spus că excluderea a fost fundamentată pe raportul Comisiei de Etică şi Litigii a PD. Potrivit lui Boc, senatorul a fost exclus "pentru prejudicii de imagine şi atacuri la adresa colegilor de partid, exercitate in ultima vreme".

Senatorul Marius Marinescu susţine că această decizie, "pregătită cu sărg timp de mai bine de un an", reprezintă atacurile legate, in primul rănd, de miliardul de euro din afacerea "Bordei" şi de Costică Constanda. El afirmă intr-un comunicat de presă că decizia de excludere a fost cauzată şi de criticile sale cu privire la "tunurile" date la BANCOREX, la afacerile necurate cu asfaltări, borduri, energie şi altele. Marinescu apreciază că unii lideri PD au fost deranjaţi de asocierea sa cu Ion Iliescu şi cu Nicolae Văcăroiu la semnarea proiectului de lege pentru exproprierea lui Costică Constanda din Parcul Bordei, cu despăgubiri juste, precum şi la alte propuneri legislative cu privire la protecţia socială. "Şleahta liderilor mafioţi, cuibărită in PD, a avut două programe de guvernare. Primul, care se adresează electoratului, a fost Programul minciunii «Să trăiţi bine!», cu care, atărnat de PNL, a ajuns la guvernare; cel de-al doilea este Programul mafiei, nescris, dar cuprinzănd adevăratele intenţii al liderilor PD, «Program» indeplinit punct cu punct, prin afaceri oneroase cu asfaltări, borduri, tunuri imobiliare (Parcul Bordei), energie, gunoaie", arată Marinescu in comunicat.

×
Subiecte în articol: politic marinescu