x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesaj de la Cîțu despre Spitalul Foișor: Fiecare pacient are legătură cu MS. Să vedem dacă există onoare

Mesaj de la Cîțu despre Spitalul Foișor: Fiecare pacient are legătură cu MS. Să vedem dacă există onoare

11 Apr 2021   •   19:52
 Mesaj de la Cîțu despre Spitalul Foișor: Fiecare pacient are legătură cu MS. Să vedem dacă există onoare
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu revine, duminică seara, cu un nou mesaj despre Spitalul Foișor, precizând că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătății: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism. Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, este mesajul postat pe Facebook de Florin Cîțu.

Anterior, după ședința Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, premierul a spus, despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu, că „orice decizie despre un ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța”.

În cadrul aceleiași declarații, întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate după scandalul de la Spitalul Foișor, Florin Cîțu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

 

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu