x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesaj divin pentru UNPR: Partidul va lua 33% în 2012

Mesaj divin pentru UNPR: Partidul va lua 33% în 2012

de Mediafax    |    12 Noi 2011   •   18:18
Mesaj divin pentru UNPR: Partidul va lua 33% în 2012

Coordonatorul UNPR pe regiunea Oltenia, Gheorghe Bica, vicepresedinte UNPR Dolj, a declarat, sambata, la o reuniune a partidului, invocand un mesaj aparut pe tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Craiova pe care l-a interpretat ca "semn divin", ca formatiunea va avea in 2012 un scor de 33%.Peste 2.000 de lideri si membri ai UNPR din judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Gorj si Valcea au participat, sambata, la Craiova, la "Reuniunea Regionala SV Oltenia", transmite corespondentul MEDIAFAX.
In timpul reuniunii, pe tabela de marcaj din Sala Sporturilor a aparut afisat, pe doua randuri, mesajul "33 E 100" si "20:12", iar Bica a spus ca este vorba despre un "semn divin"."Oltenii sunt crestini si in aceasta zi Dumnezeu ne-a transmis un semn divin. Priviti tabela de marcaj si interpretati cifrele: in anul 2012, UNPR va avea cel putin 33 la suta", a spus Gheorghe Bica.
Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a tinut sa precizeze, in discursul sau, ca "UNPR a sprijinit Romania sa nu intre in dezastru economic", sprijinind Guvernul si "indubitabil Romania".
El a precizat ca, datorita masurilor Guvernului, "Romania este data exemplu in presa internationala de FMI si Banca Mondiala ceea ce nu s-a mai intamplat in ultimii 20 de ani".
La reuninea regionala SV Oltenia a UNPR au participat, sambata, la Craiova, presedintii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu alaturi de peste 2.000 de primari, intre care primarul Craiovei, Antonie Solomon, primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, vicepresedinti ai partidului, presedinti de organizatii judetene, parlamentari.

×