x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihaela Popa: Dacă este adevărat că Frunzăverde pleacă din PDL, Boc ar trebui să-şi dea demisia

Mihaela Popa: Dacă este adevărat că Frunzăverde pleacă din PDL, Boc ar trebui să-şi dea demisia

27 Mar 2012   •   14:35

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa sustine ca in cazul plecarii lui Sorin Frunzaverde si a primarului din Slatina, Darius Valcov, din formatiunea democrat-liberala, atunci liderul PDL Emil Boc ar trebui sa-si asume pierderile si sa-si dea demisia de la conducerea partidului.

"Eu nu am vazut nicio declaratie a lui Frunzaverde privind plecarea sa din partid. Daca insa este adevarat ca pleaca atat el, alaturi de 42 de primari din judetul Caras Severin, cat si primarul Slatinei, Darius Valcov, atunci Emil Boc ar trebui sa-si asume aceste pierderi si sa-si dea demisia din fruntea PDL", a declarat vicepresedintele PDL Mihaela Popa.

Ea a spus ca Frunzaverde e "un personaj cu greutate" in PDL, fiind fondator al partidului si omul care a dus formatiunea in Partidul Popular European.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat ca Sorin Frunzaverde va candida din partea USL la sefia Consiliului Judetean. Marcel Vela a explicat ca Frunzaverde va candida din partea USL, insa ca reprezentant al PNL.

El a mai spus ca, "deocamdata", Frunzaverde nu s-a inscris in PNL.

Tot marti, primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, si-a anuntat demisia din PDL, spunand ca aceasta implica si pierderea mandatului de primar, iar pana in 10 iunie orasul va fi administrat de unul dintre cei doi viceprimari.

×