x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai-Răzvan Ungureanu lansează un mesaj de unificare a dreptei politice din România

Mihai-Răzvan Ungureanu lansează un mesaj de unificare a dreptei politice din România

08 Iun 2013   •   16:25
Mihai-Răzvan Ungureanu lansează un mesaj de unificare a dreptei politice din România
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a lansat, sâmbătă, de la Timişoara, un mesaj de unificare a dreptei politice din România, informează agerpres.ro.

"În momentul de faţă, vârful de lance al opoziţiei democratice a României este reprezentat de Alianţa Dreptate şi Adevăr. Miza noastră este ca pe platforma deschisă de colaborarea dintre PNŢCD şi Forţa Civică să vină organizaţii nonguvernamentale cu scop politic declarat sau nu, partide politice care se revendică de la Partidul Popular European şi conştiente de pericolul imens care creşte în România", a susţinut Mihai-Răzvan Ungureanu. 

El s-a întâlnit cu oameni de afaceri timişoreni, dar şi cu reprezentanţii PNŢCD Timiş, care au anunţat că de sâmbătă au intrat în campanie electorală alături de FC.

Ungureanu a susţinut că PSD "se transformă în partid-stat, pas cu pas, şi aduce România înapoi, în situaţia din 1990".

"Să nu ne amăgim văzând tonele de declaraţii politice, de propagandă mincinoasă, care vin dinspre Bucureşti. (...) USL nu guvernează, ci administrează o ţară, furându-i resursele, în dispreţul absolut faţă de aşteptările cetăţenilor, faţă de tot ce înseamnă modernizarea şi reformarea României sau calea europeană a României", a spus Ungureanu.  

×
Subiecte în articol: mru mihai razvan ungureanu