x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Mihai Tudose, ironii la adresa lui Florin Cîțu

16 Iun 2022   •   17:28
Mihai Tudose, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose l-a ironizat, joi, pe Florin Cîțu, după ce acesta i-a criticat pe social-democrați pentru creșterea prețurilor la elergie electrică și gaze naturale: „Ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”,

„Lumea văzută prin ochii lu’ Cîțu… Printr-o postare care se vrea a fi devastatoare la adresa PSD, Cîțu (da, acel Cîțu) se arată indignat că PSD a crescut prețul la energie!!! Trecând peste ridicolul situației, trecând peste faptul că el ca Prim-ministru a închis centrala de la Mintia, trecând peste faptul că Ministrul Energiei de atunci este și acum același Popescu-PNL, trecând peste faptul că el Cîțu urla peste tot că nu se poate interveni cu o schemă de plafonare a prețurilor și că acum spune că PSD s-a opus și el a vrut, trecând peste toate acestea și peste multe altele, rămâne totuși o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, scrie pe Facebook europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

Reacția lui Tudose vine după ce Florin Cîțu i-a criticat pe social-democrați pentru creșterea prețurilor la elergie electrică și gaze naturale.

„Aceasta este diferența. Pe 4 octombrie 2021 am aprobat OUG 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece care a scăzut prețul la gaze și energie electrică. O spune negru pe alb INS. In comunicatul pentru Indicele Prețului de Consum. INS arată că prețul la gaze și energie electica a scăzut în februarie și martie. INS a calculat, în februarie și martie, prețul gazelor și al energiei electrice în baza OUG 118/2021. PSD a criticat vehement ordonanța 119/2021 și nu a vrut să o prelungească și după luna martie 2022. A impus O.U.G. nr. 27/2022 privind masurile aplicabile clienților finali din piața de energie și gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023. Ordonanța PSD a intrat în vigoare la 1 aprilie 2022, iar prețul gazelor a CRESCUT în aprilie cu 26% și al energiei electrice cu 28%. Marcel Ciolacu trebuie să le explice românilor de ce pe noua legislație prețurile la energie și gaze au crescut brusc cu aproape 30%”!, a scris, tot pe Facebook, joi dimineață, Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: mihai tudose