x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihăilescu: Experienţa mea nu a mai fost folosită în PSD

Mihăilescu: Experienţa mea nu a mai fost folosită în PSD

21 Feb 2010   •   00:00

Senatorul Şerban Mihăilescu spune că experienţa şi expertiza sa nu au mai fost folosite în ultimul timp în partid. şi că a decis să se alăture Grupului parlamentarilor independenţi.

"S-a încheiat încă o etapă din viaţa Partidului Social Democrat la care am participat din toată inima", se arată în declaraţia lui Mihăilescu.

El le urează succes colegilor săi dar remarcă faptul că "în ultimul timp experienţa şi expertiza" sa nu au mai fost folosite de către partid. "Mă alătur grupului independenţilor, nu voi pleca niciodată la un alt partid, pentru că am fost şi rămân un om de stânga", spune el.

"L-am primit pe Gabi Oprea, în urmă cu mulţi ani, în PSD, am lucrat cu el, şi în Executiv şi în partid. Este un om care mă respectă şi pe care îl respect", se mai arată în declaraţia lui Mihăilescu.

"Pentru mine, la vârsta mea, este o nouă provocare să particip la o nouă construcţie politică. Într-adevăr, acum interesul naţional presupune ieşirea din criză economică. Sunt un om care, cu bune, cu rele, îşi iubeşte ţara", conchide el.

Deşi demisia sa survine alegerii lui Victor Ponta la şefia PSD, Mihăilescu a precizat, la Realitatea TV, că decizia sa ar fi fost aceeaşi şi dacă era ales Mircea Geoană.

×
Subiecte în articol: politic