x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Ministrul imbecil" - Seful statului i-a enervat pe liberali

"Ministrul imbecil" - Seful statului i-a enervat pe liberali

de Gabriela Antoniu    |    04 Aug 2008   •   00:00

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat ieri ca afirmatiile presedintelui Basescu referitoare la comportamentul "imbecil" al unui ministru in timpul inundatiilor sint binevenite politic, pentru ca pun capat interpretarilor privind posibilitatea refacerii Aliantei D.A.



Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat ieri că afirmaţiile preşedintelui Băsescu referitoare la comportamentul "imbecil" al unui ministru în timpul inundaţiilor sînt binevenite politic, pentru că pun capăt interpretărilor privind posibilitatea refacerii Alianţei D.A.

La rîndul său, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că PNL nu va mai sprijini niciodată o candidatură a lui Traian Băsescu. El a precizat însă că nu exclude o alianţă cu PD-L pentru o viitoare guvernare a României, în condiţiile în care există probleme între cele două formaţiuni politice. "Vrem o alianţă cu un partid care să fie mai aproape de viziunea noastră la guvernare, dar sigur că sînt probleme. Atît timp cît Băsescu şi cu Boc o să se poarte cu noi ca şi cu cei mai mari duşmani, este foarte greu de creat o punte pentru că şi PD-L s-a cam rupt în două acum. Sînt evidente cele două tendinţe: aripă blondă şi aripa, să-i spunem, raţională", a spus Orban.

"BĂDĂRĂNIE". Deputatul PNL Relu Fenechiu crede că, prin folosirea calificativului de "imbecil" la adresa unui ministru, preşedintele Băsescu a atins "limite periculoase" pentru un şef de stat în materie de "bădărănie". El afirmă într-o declaraţie de presă că şeful statului este "frustrat că nu are ce să reproşeze Guvernului pentru modul în care s-a ocupat de problema inundaţiilor" şi vine cu "aceleaşi atacuri mitocăneşti" de felul "ţigancă împuţită", "păsărică", "găozar". În schimb, premierul Tăriceanu a refuzat să comenteze declaraţiile lui Băsescu. El a spus totuşi că nu a sesizat ca şeful statului să se fi referit la activitatea Guvernului.

×
Subiecte în articol: politic