x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană, la Dăbuleni: Moş Crăciun a venit pentru PDL, cu a doua funcţie în stat. Halal Opoziţie, halal lideri!

Mircea Geoană, la Dăbuleni: Moş Crăciun a venit pentru PDL, cu a doua funcţie în stat. Halal Opoziţie, halal lideri!

24 Noi 2011   •   10:11
Mircea Geoană, la Dăbuleni: Moş Crăciun a venit pentru PDL, cu a doua funcţie în stat. Halal Opoziţie, halal lideri!

Fostul presedinte al Senatului este convins ca ambele Camere ale Parlamentului vor fi conduse in curand de Putere. Prezent, astazi, la Dabuleni, in judetul Dolj, Mircea Geoana a declarat in fata sustinatorilor sai ca probabil Vasile Blaga va fi desemnat luni presedinte al Senatului si ca, in acest fel, "sansele de suspendare a lui Traian Basescu nu vor mai exista'.

"Mos Craciun va veni cu un cadou frumos pentru Putere. Halal Opozitie, halal lideri!", a spus fostul social-democrat.

"Victor Ponta si, din pacate, Antonescu s-au transformat intr-un fel de Mos Craciun pentru ei de la PDL, oferindu-le un scandal cat casa cu excluderea mea si un cadou pe tava. Mos Craciun a venit pentru PDL, cu a doua functie in stat. Senatul nu este al meu si nu ma intereseaza functia respectiva, dar le-am spus ca in acest moment cand se vorbeste de suspendarea lui Traian Basescu, a dat Puterii a doua functie in stat, e o greseala politica.

Iar daca luni, probabil, asa cum cred, Vasile Balga va fi noul presedinte al Senatului, inseamna ca majoritatea din Parlament functioneaza si sanse de suspendare a lui Basescu de fapt nu exista in Parlament. Halal Opozitie, halal lideri", a declarat Geoana.

Mircea Geoana a mai spus ca Romania are nevoie de o alternativa la actualele formatiuni politice, precizand ca este nevoie de o "forta noua" si ca sunt "oameni competenti" care trebuie sa inceapa "sa li se faca auzita vocea".

"Eliberati si salvati acest partid. Romania are nevoie de o alternativa. Alternativa nu este nici la putere, nici la USL si cred ca astazi a venit momentul sa ridicam glasul, sa ne stergem lacrimile", le-a spus Mircea Geoana membrilor PSD aflati in caminul cultural din Dabuleni.

Geoana a mai spus ca la acest moment nu are nici un nume si nici o platforma, insa trebuie sa existe o alternativa pentru actualele formatiuni politice.

"In acest moment, cu un an inainte de alegeri, este timpul sa dam sansa unui nou inceput. Afirm cu toata raspunderea, de aici, de la Dabuleni, pentru intreaga Romanie: avem nevoie de o forta noua. Sunt oameni competenti care trebuie sa inceapa sa li se faca auzita vocea", a declarat Geoana.



Cei care l-au trimis pe Geoana in Senatului Romaniei l-au asteptat pe fostul pesedist in fata caminului cultural. Au spus ca vor merge pana-n panzele albe cu sustinerea senatorului si au criticat actuala conducere a PSD pentru ca l-a executat.

"Noi suntem infocati ai lui domnu' Geoana. Ceea ce face domnul Geaona este o magarie. Ii transmit de la Dabuleni domnului Ponta ca nu mai are nicio sansasi-l invit daca are curaj sa vina la Dabuleni, dar el isi bate joc. Si-a batut joc, a vazut o tara intreaga, nu are motive intemeiate pentru acest om. Le-a scos din palarie de la el. S-a vazut si el in capul trebii. Omul asta a luptat pentru PSD cat a luptat soldatii pe linia de front", spunea unul dintre sustinatorii lui Geoana de la Dabuleni.

Geoana a venit insotit de Florentin Gust, fiind asteptat de primarul din Dabuleni, Nicoale Dragoi, precum si de alti primari din localitati doljene.

×