x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană: "Limbajul lui Marian Vanghelie este absolut intolerabil"

Mircea Geoană: "Limbajul lui Marian Vanghelie este absolut intolerabil"

17 Feb 2010   •   00:00

Mircea Geoană consideră că limbajul lui Marian Vanghelie din înregistrarea audio difuzată miercuri este "absolut intolerabil" şi trebuie să-şi ceară scuze "neîntârziat", apreciind că acest gen de exprimare trebuie înlăturat dacă vrea să devină un lider respectat la nivel naţional.

Geoană a spus că limbajul folosit de Marian Vanghelie la adresa sa şi a altor colegi de partid, aşa cum a apărut în înregistrarea audio făcută publică miercuri, este "absolut intolerabil".
"Cred că domnul Vanghelie ar trebui să îşi ceară scuze neîntârziat la adresa tuturor colegilor pe care i-a jignit, este vorba de colegi până la urmă", a adăugat el.

Geoană a spus că Vanghelie ar trebui să înţeleagă că nu este de ajuns să fii loial şi să aduci voturi pentru a putea fi un lider naţional.
"Este momentul ca şi domnul Vanghelie să înţeleagă că hărnicia şi loialitatea şi voturile pe care nimeni nu i le contestă că le aduce trebuie să fie îmbinate cu o anumită atitudine pentru a putea într-adevăr să te prezinţi ca un lider autentic la nivel naţional", a afirmat el.

El a apreciat că limbajul folosit de Vanghelie "reprezintă un semnal de maximă alarmă".
"Un astfel de limbaj riscă să discrediteze grav imaginea oricărui politician. Sper ca acest semnal de alarmă foarte brutal să îi dea de gândit domnului Vanghelie că nimeni nu îi contestă calităţile, loialitatea, fidelitatea, dar acest gen de limbaj trebuie să înceteze complet dacă doreşte să aibă şansa de a deveni un lider cu adevărat respectat la nivel naţional", a afirmat Geoană.



Surse din PSD au declarat că preşedintele PSD, Mircea Geoană nu va fi prezent la Conferinţa PSD Bucureşti, deşi a fost invitat să participe.

Sursele citate au arătat absenţa lui Geoană de la Conferinţa PSD Bucureşti are legătură cu limbajul injurios folosit de liderul acestei organizaţii, Marian Vanghelie, la adresa sa, dezvăluit de înregistrarea apărută în presă.

Deşi era programată să înceapă la ora 17.30, Conferinţa PSD Bucureşti nu a început nici după o oră şi 45 de minute.

×
Subiecte în articol: politic