x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mona Nicolici de la Stiri, in politica

Mona Nicolici de la Stiri, in politica

30 Mar 2004   •   00:00

Vedeta stirilor tv, Mona Nicolici, este candidata PUR pentru Primaria Sectorului 1. Editorul prezentator al stirilor de la B1 TV, Mona Nicolici, a hotarat sa treaca de cealalta parte a pupitrului stirilor, in scaunul invitatului in emisiune, al politicianului criticat de cele mai multe ori.

Ea si-a anuntat ieri candidatura la Primaria Sectorului 1 al Capitalei din partea Partidului Umanist. "Sunt 11 ani de cand trasmit in fiecare zi stiri proaste despre Capitala si am trait sentimentul ca de acolo nu mai pot schimba nimic. Propunerea de a candida m-a gasit pregatita si sa primesc aceasta provocare si sa incerc sa schimb lucrurile (...) Nu sunt harsaita in viata politica, dar atunci cand am luat un interviu am fost si jurnalistul care a pus intrebari dificile, dar am stiut si la ce sa ma astept din partea lor (n.r. - politicienilor) ", a declarat Nicolici.

CRITICI. Ea spune ca s-a saturat sa fie multumita cu un primar care mai peticeste cate un drum, mai renoveaza o scoala si inaugureaza un camin de batrani in preajma alegerilor. "M-am saturat ca primarul meu de sector sa imi spuna "Sarbatori fericite!" pe niste panouri mari, pe banii mei", si-a facut Mona Nicolici intrarea in cursa electorala. In contrapondere cu acestia, proaspatul politician promite ca va face o echipa cu cetatenii sectorului. "Toti cei cu care am vorbit depre aceasta candidatura mi-au spus "A, am o pila la primarie. Imi dai casa?". Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni sau prefer sa-i dezamagesc: nu voi da case nici pe pile, nici pe spaga. Nu stiu sa dau spaga, daramite sa iau", a declarat ea.

CONCEDIU. Mona Nicolici este prezentator de stiri de 11 ani, este de profesie inginer si este mama a doi copii. Urmeaza cursurile SNSPA, Facultatea de Comunicare, masterat in marketing politic si electoral. A fost distinsa cu sase premii APTR pentru cel mai bun jurnal de stiri, premiul Media pentru cel mai bun prezentator de stiri, premiul APTR pentru cel mai bun prezentator de stiri. Ea a anuntat ieri ca va fi in concediu si nu va prezenta stirile pe durata campaniei pentru primarie, pentru ca asa este "corect". (Oana Stancu)

×
Subiecte în articol: politic stiri