x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mustacila, baron de baza

Mustacila, baron de baza

01 Apr 2004   •   00:00

Noua conducere a filialei PSD Caras-Severin a fost instalata ieri in mod oficial de catre secretarul general al acestei formatiuni, Dan Matei Agathon.

Astfel, presedinte interimar al organizatiei judetene este Dan Mihalache, consilier personal al premierului Nastase si secretar executiv al PSD. El a preluat aceasta functie de la Enache Barbu, prefectul judetului, suspendat la sfarsitul saptamanii trecute de catre Delegatia Permanenta a PSD. Pe de alta parte, subprefectul Gheorghe Cahnita a preluat functia de presedinte executiv al PSD Caras-Severin de la Ilie Mustacila, suspendat si el.

ASIGURARI. In ciuda acestor masuri de ordin politic, Dan Matei Agathon a precizat ca pozitia de prefect a lui Enache Barbu si cea de presedinte al Consiliului Judetean a lui Ilie Mustacila nu au fost niciodata puse in discutie. „Ilie Mustacila ramane candidatul nostru redutabil pentru presedintia Consiliului Judetean", a spus Agathon precizand ca in perioada urmatoare acesta va trebui sa isi rezolve problemele pe care le are cu presa locala si centrala.

Oprea nu ii va pedepsi pe oamenii lui Bebe Ivanovici

Noul presedinte al PSD Ilfov, ministrul pentru administratie publica Gabriel Oprea, a declarat ieri ca spera sa faca o echipa buna cu membrii conducerii filialei, inclusiv cu cei care au vociferat la schimbarea lui Constantin Bebe Ivanovici. "Nu am venit sa ma razboiesc cu nimeni. Asta nu inseamna totusi ca voi fi ingaduitor cu cei ce vor continua sa greseasca. Ierarhiile trebuie respectate si nu e normal sa pornim, nici eu, nici ei, cu idei preconcepute. Vom vedea ce va fi, dar va fi bine, altfel nu se poate", a spus Oprea, adaugand totusi ca membrii marcanti ai organizatiei PSD Ilfov care s-au aratat reticenti fata de decizia de schimbare a conducerii filialei nu trebuie sa se simta amenintati.

×
Subiecte în articol: politic