x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase nu exclude candidatura la şefia PSD

Năstase nu exclude candidatura la şefia PSD

17 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, la Târgovişte, că nu exclude varianta de a candida, totuşi, la preşedinţia partidului, însă această situaţie poate apărea doar în cazul în care motivele care l-au făcut să se retragă nu vor mai fi valabile, informează Mediafax.

Năstase a făcut aceste declaraţii în contextul în care participanţii la conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa i-au cerut să revină asupra deciziei sale de a nu mai candida la şefia partidului.

"Sunt încă foarte multe lucruri neclare şi pentru mine şi pentru colegii din conducere. Mai avem încă de examinat la o şedinţă a Comitetului Executiv, vineri, unele dintre problemele importante de organizare. Să vedem dacă unele chestiuni vor fi corectate. Apoi să vedem Statutul, dacă va fi sau nu discutat, dacă modificările vor fi temperate sau ce se va întâmpla cu listele deschise. A fost astăzi (miercuri-n.r.) o discuţie, însă nu-mi dau seama în ce cadru s-a făcut. Am de examinat aceste chestiuni. Am primit mai multe telefoane de susţinere din ţară, inclusiv de la preşedinţi de organizaţii şi o să ma gândesc la decizia pe care o voi lua. Eu am anunţat retragerea mea ca o formă de protest. Dacă elementele faţă de care am dorit să-mi exprim acest protest rămân valabile, evident şi decizia mea rămâne valabilă", a declarat Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: politic