x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Revizuirea Constituţiei, "o şmecherie ieftină".

Năstase: Revizuirea Constituţiei, "o şmecherie ieftină".

02 Iun 2011   •   10:48

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, afirma ca propunerea lui Basescu privind revizuirea Constitutiei este "o smecherie ieftina". "Este doar o modalitate de-a lui Traian Basescu de a participa la alegerile locale de anul viitor, prin incercarea de a se victimiza", a declarat Nastase, intr-o conferinta de presa.

"Numai doctorul in drept Genica Boierica ar putea sa comenteze aceste propuneri, eventual din masina. Este o nebunie acolo", a spus Nastase, care a precizat ca, potrivit Constitutiei, presedintele poate face proiectul de modificare numai dupa propunerea Guvernului.

El a mai spus ca, in conditiile in care este imposibil de degajat in Parlament un consens de doua treimi pentru modificarea Constitutiei, proiectul avansat de Basescu este "o smecherie ieftina" pentru ca presedintele sa aiba teme pentru campania electorala din 2012.

"Este o noua marca de iresponsabilitate, o smecherie ieftina. Vom trata problema revizuirii Constitutiei doar dupa viitoarele alegeri, cu un Parlament care sa fie reprezentativ sub toate aspectele. Traian Basescu isi bate joc din nou de romani", a conchis Adrain Nastase.

×