x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: România este un stat poliţienesc.

Năstase: România este un stat poliţienesc.

19 Mai 2011   •   11:53
Năstase: România este un stat poliţienesc.

Presedintele Consiliului National al PSD sustine ca ceea ce s-a intamplat ieri la Iasi, si anume descoperirea aparaturii de inregistrare in birourile Consiliului Judetean nu face decat sa intareasca convingerea ca Romania a devenit un stat politienesc.

"Va rog pe toti sa studiati cartea lui Orwell, '1984' - si am de gand sa propun pentru actualul regim politienesc din Romania sa foloseasca ideea pe care Orwell a lansat-o in 1948 - el se gandea deja la ce ar putea sa faca regimul politienesc a lui Traian Basescu", a declarat Adrian Nastase.

"Eu propun ca DNA sa capete un mandat pentru a introduce automat, poate sub coordonarea doamnei Rodica Culcer, niste cip-uri in toate televizoarele astfel incat acestea sa preia din fiecare camera informatiile relevante", a mai afirmat fostul premier, potrivit agerpres.ro.

Nastase a precizat ca i se pare inadmisibil ca inainte de inceperea urmaririi penale in actele premergatoare sa poata fi folosite "orice mijloace" si a adaugat ca este posibil ca si in alte institutii sa existe astfel de dispozitive.

×
Subiecte în articol: politica adrian nastase