x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Şansa românilor de a scăpa de acest guvern se numeşte UDMR

Năstase: Şansa românilor de a scăpa de acest guvern se numeşte UDMR

25 Feb 2011   •   11:39
Năstase: Şansa românilor de a scăpa de acest guvern se numeşte UDMR
153653-.jpgPreşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Nastase, îndeamnă UDMR să dea o mână de ajutor la doborârea Guvernului Boc, cu ocazia moţiunii de cenzură pe care USL ar depune-o în cazul în care Executivul îşi asumă răspunderea pe Codul Muncii.

"Dacă guvernul îşi va angaja într-adevăr răspunderea în faţa parlamentului pentru Codul Muncii, atunci USL depune o moţiune de cenzură. Chiar dacă, din punct de vedere matematic, acest demers pare în acest moment inutil, opoziţia are datoria de a transmite acest semnal şi de a fi solidara cu sindicatele. Cum, de multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, nu este exclus ca această moţiune să fie o bună oportunitate pentru acei pedelişti care îşi doresc îndepărtarea lui Emil Boc din fruntea guvernului.

Nu este exclus ca aceasta motiune sa fie o buna oportunitate pentru acei pedelisti care isi doresc indepartarea lui Emil Boc din fruntea guvernului", scrie Nastase pe blog, adaugand: "Totusi, nu in parlamentarii PDL imi pun sperantele. Acestia au demonstrat de multe ori ca, la ordin de sus, pot sta cuminti in banci fara sa clipeasca. Sansa romanilor de a scapa de acest guvern care ii umileste si ii loveste din toate directiile se numeste azi UDMR. Sunt convins ca liderii Uniunii stiu foarte bine faptul ca etnicii maghiari se confrunta cu exact aceleasi probleme ca si romanii: le-au fost taiate pensiile si salariile, nu au locuri de munca, se confrunta cu preturile tot mai mari, sunt nemultumiti de serviciile publice de slaba calitate pentru care platesc numeroase taxe si impozite etc", scrie Năstase pe blog.

Citeşte şi Cristian Diaconescu nu crede că UDMR ar trece de partea USL

"PSD si PNL vor castiga alegerile, iar Traian Basescu si guvernul sau vor fi indepartati de la putere. UDMR are insa sansa de a scurta acest drum si de a face bine populatiei mai repede", este de părere fostul premier PSD.

"Victor Ponta este coleg in echipa lui de raliu cu un etnic maghiar, Edi Kelleti. Impreuna, au castigat campionatul national. Pare un exemplu banal, dar adevaratele legaturi nu sunt cele create de contracte sau acorduri politice, ci cele functionale, din viata obisnuita", încheie preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

×