x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nastase si Geoana - Comunicare "suprarenala"

Nastase si Geoana - Comunicare "suprarenala"

de Lavinia Dimancea    |    27 Iul 2005   •   00:00
Nastase si Geoana - Comunicare "suprarenala"

Dupa ce in ultimele zile a fost vehiculata ideea unor tensiuni pe care le-ar avea cu presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele executiv, Adrian Nastase, a iesit ieri la rampa, declarand ca are relatii "exceptionale" cu seful partidului.

Intr-un dialog cu jurnalistii, Nastase a mers pana la a aprecia ca el comunica "suprarenal" cu liderul pesedist. "In ce relatii sunteti cu domnul Geoana? - Exceptionale. Pe o scara de la unu la zece, cat de bine comunicati? - Douasprezece, cred ca douasprezece ar trebui sa fie. Deci comunicati telepatic? - Da. Suprarenal", a fost dialogul pe care liderul pesedist l-a avut cu reprezentantii mass-media. Intrebat daca exista un "razboi" intre presedintele partidului si cel executiv in privinta aparitiilor televizate, Nastase a spus, pe acelasi ton ironic, ca, "oricat de tare incercam sa aparem in acelasi timp, pe acelasi televizor, ar fi foarte greu si de aceea, inevitabil, aparem pe televizoare diferite".

CONFLICT. Referitor la existenta unor conflicte in PSD, Nastase a declarat ca nu este vorba despre "o lupta", ci de "reasezari firesti, care intotdeauna sunt inevitabile dupa schimbari de conducere". El a mai spus ca o alta cauza ar fi "oamenii din jur, care uneori au idei diferite de strategie de imagine pentru sefii lor".

SONDAJ. Despre existenta unui sondaj intern al PSD care l-ar situa intr-o pozitie inferioara lui Geoana si Iliescu, Nastase a aratat ca, in ultimii patru ani, "a platit un anumit pret, in termeni de imagine personala", pentru ca si-a asumat anumite obiective intr-un ritm foarte ridicat si a precizat ca este constient de acest lucru.

Totusi Adrian Nastase a constatat ca realitatea nu transmite intotdeauna imaginea sau perceptia pe care o asteapta un om politic si a observat ca, de-a lungul timpului, sunt persoane care "iau" de la partid pentru a-si imbunatati imaginea - cu specificarea ca, "evident nu se refera la Mircea Geoana" si persoane care incerca, prin eforturile lor, "sa dea" catre partid.

×
Subiecte în articol: politic nastase