x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Vreau să acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta, dar şi pentru o echipa înnoită

Năstase: Vreau să acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta, dar şi pentru o echipa înnoită

20 Feb 2010   •   00:00

"Churchill spunea succesul înseamnă să mergi din eşec în eşec fără să-ţi pierzi entuziasmul. Cred că asta am facut noi în ultimii cinci ani.

La un moment dat am formulat un protest, când am crezut că nu se respectă regulile statutului. Mă bucur că protestul meu, întărit de cel al domnului Iliescu, a dus la revenirea în mare măsură la normalitate şi la respectarea condiţiilor statutare.

Avem de rezolvat câteva chestiuni importante ca mesaj.
Să arătam din nou respectul cuvenit pentru domnul Ion Iliescu. Nu cred că este nevoie de formule de statut pentru a consemna o realitate.

În al doilea rând, Congresul va trebui să dea un mesaj de schimbare. Suntem într-un moment foarte complicat, ziua de azi ne-a arătat mai mult decât altadată nevoia unei schimbari de substanţă, de atitudini, de generaţii.

Vreau să-i multumesc lui Mircea Geoană pentru eforturile pe care le-a facut în ultimii cinci ani.

Vreau să acceptaţi sprijinul meu pentru Victor Ponta, dar şi pentru o echipa înnoită. Avem nevoie de o echipă competentă pentru a forma un guvern din umbră, pentru a avea dreptul să revenim la guvernare

E important să menţinem unitatea partidului, să asigurăm solidaritatea între noi şi să obţinem performanţă.

Dincolo de fondul muzical, de micile scandaluri, de chestiunile de procedură, e extrem de important să ne întoarcem privirea către electoratul nostru."

×
Subiecte în articol: politic