x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nati Meir, candidat PRM la Parlament

Nati Meir, candidat PRM la Parlament

19 Oct 2004   •   00:00

Nati Meir, consilierul pe probleme de politica externa al liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ar putea deveni deputat.

DANA PICIU, GABRIELA ANTONIU

CONDITIE. Pentru a avea siguranta ca va ajunge in Parlament, Nati Meir are nevoie de aprobarea liderului PRM pentru a ocupa prima pozitie pe liste
Nati Meir figureaza pe listele pentru Camera Deputatilor ale filialei PRM Tulcea, sustin surse din partid. Consilierul pe probleme de politica externa al liderului PRM a trecut deja prin sita Comisiei de Cadre, cea care a analizat fiecare candidatura in parte, a trecut si de Biroul Permament al partidului, acesta fiind traseul pe care l-au urmat toate listele cu candidati. Ultima aprobare si cea mai importanta pe care trebuie sa o primeasca Meir este cea a liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, el fiind cel care hotaraste ordinea candidatilor pe liste. Pentru a avea sansa sa devina deputat, consilierul pe probleme de politica externa trebuie sa fie primul pe lista de la Tulcea, pentru ca PRM are un singur loc eligibil in acest judet. PRM isi va face publice listele cu exact o zi inainte de inceperea campaniei electorale, adica la 27 octombrie.

CONTRACT. Pe de alta parte, surse din PRM spun ca Nati Meir ar fi fost cel care a furnizat stirea ca firma de consultanta electorala Arad Comunications ar fi intrerupt colaborarea cu liderul PRM, pentru ca acesta nu si-ar fi achitat obligatiile financiare. De altfel, vinerea trecuta la conferinta de presa saptamanala a PRM, unde Nati Meir nu a fost prezent, C.V. Tudor a recunoscut ca PRM are datorii de achitat catre firma de consultanta si si-a exprimat nemultumirea ca "cineva din Bucuresti" a deconspirat presei scrisoarea confidentiala a lui Eyal Arad. In replica, Nati Meir a catalogat totul drept speculatii. "Problemele aparute in derularea contractului de consultanta nu s-au referit si nu au afectat in nici un fel relatia mea cu PRM si cu presedintele acestuia, al carui consilier sunt", afirma Nati Meir intr-un comunicat de presa. In acelasi document, consilierul lui C.V. Tudor precizeaza ca a fost imputernicit de firma israeliana Arad Communications sa poarte discutii "in numele sau cu reprezentantii PRM pentru a gasi o cale de a elimina disfunctionalitatile" intre cele doua parti. El a adaugat ca "negocierile purtate s-au finalizat cu succes, identificandu-se cu usurinta caile prin care se poate asigura buna derulare a contractului de consultanta semnat de cele doua parti".

×
Subiecte în articol: politic meir nati meir nati