x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă: Suntem aici să celebrăm o victorie

Nicolae Ciucă: Suntem aici să celebrăm o victorie

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   22:46
Nicolae Ciucă: Suntem aici să celebrăm o victorie
Sursa foto: Hepta

Suntem aici să celebrăm o victorie, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, duminică seara, după anunțarea rezultatelor exit-poll Curs-Avangarde.

„Suntem aici să celebrăm o victorie, o victorie a românilor, care au dat o lecție de democrație și în număr impresionant la vot. Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta din România. Le mulțumesc. De asemenea, le mulțumesc celor 54% dintre românii care au ieșit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis nu extremismului și au votat alianța ca atare”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că angajamentul liberalilor este acela de „a nu dezamăgi alegătorii și a continua să contruiască și să dezvolte comunitățile”.

„Este angajamentul nostru, alșa cum am demoinstrat și alșa cum am vorbit despre reaslizările administrațiilor liberale. (...) Trăim într-o perioadă cât de poate de complexă din punct de vedere securitar, din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniți, să asigurăm securitate și garantez că PNL va face tot ce îi stă în putință pentru a apăra interesele românilor și valorile noastre naționale. Ținând cont că mai avem alegeri deosebit de importante în fața noastră, mă angajez împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine interesele românilor și ale României”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Curs-Avangarde