x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Olguţa Vasilescu: Ne ţin curelele să stăm aici două săptămâni, dar nu ajungem la niciun rezultat

Olguţa Vasilescu: Ne ţin curelele să stăm aici două săptămâni, dar nu ajungem la niciun rezultat

10 Mar 2010   •   00:00

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a afirmat că senatorii PSD pot sta în plen două săptămâni, replicând unei propuneri a PD-L de prelungire a programului de lucru. "Ne ţin curelele să stăm aici două săptămâni, dacă vreţi, dar nu ajungem la niciun rezultat, pentru că nu putem supune la vot o cerere neconstituţională", a spus Vasilescu.

Înaintea ei, senatorii PD-L au insistat ca Mircea Geoană să supună votului plenului, în care PD-L şi UDMR deţin majoritatea, cererea introducerii pe ordinea de zi a solicitării de revocare a preşedintelui Senatului şi prelungirea programului până la epuizarea ordinii de zi.

"Nu putem supune la vot ceva neconstituţional, pentru că pe acest motiv cineva ar putea cere vot dacă eu sunt bărbat sau femeie şi atunci poate mulţi dintre dumneavoastră aţi vota invers. Dar nu puteţi schimba legea firii, aşa cum vreţi să schimbaţi legile şi Constituţia", a spus Vasilescu.

×
Subiecte în articol: politic