x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă"

Orban: PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă"

05 Oct 2019   •   13:30
Orban: PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă"

Faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, liderul liberalilor, Ludovic Orban.

"Victoriile preşedintelui Klaus Iohannis în materie de politică externă, care de fapt aduc succesele viitoare din politica externă, sunt absolut strălucite. (...) Summitul de la Sibiu şi nu în ultimul rând faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis", a susţinut Orban, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est, la care a participat şi şeful statului.

Liderul liberalilor a spus că PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă", referindu-se la moţiunea de cenzură care va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

"Este o cinste şi o onoare pentru mine să fac campanie pentru preşedintele Klaus Iohannis. Numărul victoriilor repurtate de preşedintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid şi cel mai ticălos adversar care a existat în ultimii 30 de ani, adversar al democraţiei şi al interesului fiecărui cetăţean, victoriile preşedintelui Klaus Iohannis împotriva PSD sunt nenumărate şi suntem aproape de victoria decisivă, care depinde de fiecare dintre noi. Faptul că astăzi nu e în vigoare Ordonanţa 13 se datorează preşedintelui României, în spatele căruia au venit toţi românii corecţi, toţi românii cinstiţi, toţi românii educaţi, toţi românii care vor binele României. Faptul că astăzi în fruntea parchetelor nu stau politrucii din magistratură ai PSD, gen politrucul care este desemnat să conducă Secţia specială, i se datorează rezistenţei preşedintelui Klaus Iohannis. Faptul că astăzi instituţiile statului nu sunt capturate şi nu sunt folosite ca filiale de partid împotriva cetăţenilor se datorează preşedintelui Iohannis. Faptul că noi românii astăzi putem să mergem cu mândrie în orice ţară din Europa şi să fim primiţi ca nişte parteneri egali i se datorează doar preşedintelui Klaus Iohannis", a precizat preşedintele PNL.

AGERPRES

×