x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paranghelie: mici de Salcia şi o navetă de bere la sediul PSD

Paranghelie: mici de Salcia şi o navetă de bere la sediul PSD

08 Mai 2018   •   09:29
Paranghelie: mici de Salcia şi o navetă de bere la sediul PSD

Gălăţeanul Bogdan Lungu, care a făgăduit că îi va da lui Liviu Dragnea o navetă de bere dacă liderul PSD postează un selfie pe Facebook, a ajuns, luni, la sediul PSD, unde Liviu Dragnea l-a întâmpinat cu mici de Salvia. „Sunt mici de la fiul meu, mici de Salvia, din porc şi vită", a spus Dragnea. Lungu, participant de cursă lungă la protestele antiguvernamentale, nu s-a atins de mici. „Eu nu mănânc pomană electorală”, a spus Lungu.

Liviu Dragnea a pus masa într-un foişor şi l-a aşteptat cu micii aburinzi pe Bogdan Lungu, cel care în urmă cu o săptămână posta un mesaj sceptic pe pagina liderului PSD în care se întreba dacă însuşi Dragnea redactează comentariile. Aşezat la masă cu Dragnea, internautul n-a pregetat să-i spună reproşurile la adresa actualei guvernări. „Eu mă ţin de cuvânt. Dar bănuiesc că nu o să o bem doar noi doi, că după-aia nu ne mai înţelegem. Îi transmit să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea. Au promis autostrăzi? Au promis dublări de salarii? Dublări de salarii înseamnă 100%, nu 40%. Am o listă. Nu se ţine de cuvânt. Nu mănânc de la dumnealui. Mie pomana nici aia electorală nu îmi place. Nu am pomenit de mici sau altele", a spus gălăţeanul. "Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii", a adăugat internautul. Bărbatul este taximetrist şi le-a spus reporterilor că a trebuit să-şi amâne concediul pentru a ajunge la festinul pus la cale pe internet. După ce a refuzat orice ofertă de a gusta din micii aduşi de Dragnea de la ferma fiului său din Salcia, liderul PSD l-a provocat să pună din nou rămăşag. „O singură întâlnire nu e suficientă. Dacă vrea, să mai facem un pariu. Facem până în 2020 pe autostrăzi?”, a propus Dragnea. Neîncrezător, Lungu a afirmat că pune pariu că mai mult de 150 de km nu pot fi daţi în folosinţă până în 2020. „Dacă facem (pariul pe kilometrii de autostradă – n.r.), mâncaţi atunci mici?”, a spus liderul PSD.

Deşi a refuzat cu obstinaţie micii de Salcia, bărbatul a răspuns că tânjeşte după o sticlă de bere din naveta pe care i-a adus-o lui Dragnea, întrucât a parcurs drumul lung Galaţi – Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: mici si bere la PSD