x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PD-L Constanta - "Exclusii" si-au ales alta conducere

PD-L Constanta - "Exclusii" si-au ales alta conducere

de Gabriela Antoniu    |    04 Aug 2008   •   00:00

Constantin Chirila a fost ales in unanimitate lider al filialei PD-L Constanta, in sedinta CCJ convocata simbata de exclusii din organizatie, intrunire la care au fost anulate si sanctiunile operate de liderii interimari desemnati de la centru.



Constantin Chirilă a fost ales în unanimitate lider al filialei PD-L Constanţa, în şedinţa CCJ convocată sîmbătă de excluşii din organizaţie, întrunire la care au fost anulate şi sancţiunile operate de liderii interimari desemnaţi de la centru. Claudiu Stratulat unul dintre membrii prezidiului a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale şi a afirmat că Biroul Permanent Naţional al PD-L este principalul vinovat pentru eşecul de la scutinul pentru alegerile locale, pentru că a nominalizat candidaţi cu şanse reduse, respectiv  Dorel Onaca şi Ion Popescu.

De tirul acuzaţiilor nu a scăpat nici Elena Udrea, cea care coordonează activitatea PD-L Constanţa, fiindu-i reproşată slaba implicare în campanie şi faptul că între cele două tururi de scrutin nu a venit în judeţ pentru a susţine candidaţii democrat-liberali. Prezent la şedinţă, deputatul Stelian Duţu a afirmat că  secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, are legături cu PSD şi vorbeşte des la telefon cu primarul social-democrat al Constanţei, Radu Mazăre.


VALIDARE. La finalul şedinţei, cei peste 600 de membri PD-L prezenţi în sală au votat în unanimitate noua conducere interimară a organizaţiei judeţene Constanţa. Din noua conducere face parte şi Ion Popescu, liderul interimar al PD-L Constanţa desemnat de Biroul Permanent Naţional. Chirilă a mai precizat că toate hotărîrile luate la Consiliul de Coordonare Judeţean vor fi trimise Biroului Permanent Naţional al PD-L pentru validare.

×
Subiecte în articol: politic pd-l