x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL: Dacă tăcea, Lăzăroiu rămânea liniştit ministru

PNL: Dacă tăcea, Lăzăroiu rămânea liniştit ministru

17 Sep 2011   •   11:57
PNL: Dacă tăcea, Lăzăroiu rămânea liniştit ministru

PNL sustine ca Sebastian Lazaroiu ar fi ramas "linistit" ministru, "cu toata incompetenta si cu tot cinismul sau", daca ar fi tacut si nu ar fi intrat intr-un conflict politic cu activul de partid din PDL.

"Partidul National Liberal considera ca schimbarea din functie a lui Sebastian Lazaroiu si maniera in care ea s-a produs reflecta degringolada accentuata a actualei puteri. PNL a avertizat de la bun inceput ca Sebastian Lazaroiu nu are competentele si expertiza necesare detinerii unui portofoliu de o asemenea importanta, cum este cel al Muncii si ca singurele sale obiective din aceasta postura nu puteau fi decat diversiunea si propaganda politica", se arata intr-un comunicat al PNL, citat de Mediafax.

"Este regretabil faptul ca Sebastian Lazaroiu nu a fost demis pentru lipsa de viziune si solutii in domeniul pe care-l gestiona, ci in urma unui conflict politic cu activul de partid. Cu alte cuvinte, daca tacea, Lazaroiu ramanea linistit ministru, cu toata incompetenta si cu tot cinismul sau. PNL apreciaza ca demiterea lui Lazaroiu nu va rezolva marile probleme sociale si nu este suficienta. Primul pas pentru iesirea din criza il constituie schimbarea intregului guvern, care si-a pierdut si ultima urma de incredere publica", mai mentioneaza comunicatul.

Sebastian Lazaroiu a fost remaniat, vineri, din functia de ministru al Muncii, in locul sau fiind numita Sulfina Barbu.

×