x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă rămâne ferm pe poziție! PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje

Ciucă rămâne ferm pe poziție! PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   20:06
Ciucă rămâne ferm pe poziție! PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje

Președintele liberal Nicolae Ciucă susține că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje, potrivit unor surse din cadrul partidului.

Nicolae Ciucă a vorbit în timpul ședinței de miercuri a conducerii PNL. Liderul liberal a analizat amenințările care vizează România și a susținut că este nevoie de stabilitate politică.

„Într-o lume în curs de polarizare, România aparține astăzi lumii libere și prospere. Dar acest statut, nu ne pune la adăpost de amenințări. Suntem o țară de graniță a acestei lumi dezvoltate și în această calitate suntem supuși riscurilor destabilizării. De aceea asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”, a spus Ciucă, potrivit surselor.

Președintele PNL a mai spus că „România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă, iar șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate.”

Concluzia lui Ciucă a fost că „PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă”, a precizat Nicolae Ciucă, potrivit surselor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pnl Nicolae Ciucă guvernare