x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL: „Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României!”

PNL: „Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României!”

20 Oct 2020   •   20:48
PNL: „Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislației României!”

PNL consideră că PSD reușește să compromită, prin toxicitatea alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituție a statului român, Consiliul Legislativ.

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislației României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislația în domeniul justiției, un adevărat torționar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat al PNL.

Liberalii susțin că prin alegerea lui Florin Iordache, PSD arată că nu a înțeles „absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne”.

„Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eșuată din aceste zile de a confecționa imaginea unui partid care s-ar reforma. Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic și nereformabil este tocmai susținerea lui Florin Iordache în poziția de președinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituții și cu speranța de a obține un mandat pe viață și de a profita de configurația actuală a Parlamentului. Legea de funcționare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, a transmis PNL.

Liberalii susțin că după alegerile din 6 decembrie „vor putea fi deparazitate toate instituțiile statului în care PSD și-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcției publice”.

Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marți în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Iordache