x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 30 august 2004

POLITIC/Stirile zilei - 30 august 2004

30 Aug 2004   •   00:00

Vizita - Iliescu, in Serbia si Muntenegru

Presedintele Ion Iliescu efectueaza azi o vizita oficiala in Serbia si Muntenegru, la invitatia omologului sau, Svezotar Marovici. Programul vizitei sefului statului roman prevede convorbiri cu omologii sai - Svezotar Marovici, presedintele Uniunii Serbia si Muntenegru, Filip Vujanovici, presedintele Republicii Muntenegru, Boris Tadici, presedintele Republicii Serbia, precum si cu Milo Djukanovici, prim-ministru al Guvernului Republicii Muntenegru, si cu Vojislav Kostunica, seful Executivului Serbiei. (Aniela Nine)

Optiune - Marga vrea sa fie ministru

Andrei Marga doreste sa revina in functia de ministru al Educatiei si Cercetarii, in cazul in care Alianta D.A. va castiga alegerile parlamentare, a declarat ieri liderul liberal, Theodor Stolojan. Anuntul presedintelui liberal vine dupa ce, cu o zi in urma, Andrei Marga il informase prin intermediul unui e-mail ca nu accepta sa candideze pentru Senat la Bistrita-Nasaud, unde fusese propus de Delegatia Permanenta a PNL. Marga si-a motivat decizia prin aceea ca "agenda" sa este prea incarcata, ca urmare a acceptarii unui post de profesor la Viena. (Aniela Nine)

1 Septembrie - Porti deschise la Guvern

Guvernul Romaniei organizeaza la 1 septembrie, intre orele 10:00 si 16:00, Ziua Portilor Deschise, la Palatul Victoria. Toti cetatenii care doresc sa viziteze Palatul Victoria sunt asteptati la intrarea C, cu acces din Strada Paris, dupa cum precizeaza un comunicat al Guvernului. Cei care vin in vizita la sediul Guvernului Romaniei vor vedea sala de sedinte a Executivului, sala pentru primirile oficiale, sala de tratate, sala de conferinte de presa, cabinetele unor demnitari si galeria prim-ministrilor Guvernului Romaniei. (Camelia Ionescu)

Suceava - Prima filiala a Aliantei D.A.

Primul organism teritorial al Aliantei D.A. (PNL-PD) a fost infiintat ieri la Suceava, fiind constituit din peste 700 de alesi locali ai celor doua formatiuni politice. Presedinte a fost ales primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, informeaza Mediafax. Vicepresedintele PNL senatorul Gheoghe Flutur a spus ca prestatia alesilor locali ai Aliantei in urmatoarea perioada va determina intr-o masura mare scorul electoral al Aliantei PNL-PD in alegerile prezidentiale si parlamentare. (Aniela Nine)
×
Subiecte în articol: politic