x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

03 Noi 2004   •   00:00

3 noiembrie 2004

Decizie - Prezidentiabilii au antena la TVR

Fiecare dintre cei 12 candidati la Presedintie va primi 30 de minute la TVR 2, iar la TVR1 vor avea loc sase editii de 30 de minute, in care participa cate doi candidati, stabiliti prin tragere la sorti. La 26 noiembrie, cei 12 candidati vor fi prezenti la Televiziunea nationala, intr-o dezbatere cu moderator, care va dura trei ore. Decizia a fost luata de prezidentiabili si reprezentantii TVR impreuna cu conducerea Parlamentului. (Aniela Nine)

Radio-tv - Stiri politice si in week-end

Posturile publice de radio si tv pot difuza stiri politice sambata si duminica, a stabilit luni seara Comisia pentru repartizarea timpilor de antena la Palatul Parlamentului, in prezenta membrilor CNA. Presedintele CNA, Ralu Filip, a precizat ca pot fi difuzate in aceste zile stiri de tip anunt sau alte stiri politice fara a exista vocea sau imaginea vreunui reprezentant politic, acestea nefiind interzise de legea electorala. (Aniela Nine)

Candidatura - Falsuri pe lista lui Mischie

Candidatura lui Nicolae Mischie pentru postul de deputat independent de Gorj a fost contestata ieri de deputatul PSD Scarlat Iriza. Deputatul a constatat ca mai multe persoane care s-au ocupat de strangerile de semnaturi au falsificat semnaturile. Astfel, din 1.300 de semnatari numai din Targu-Jiu, aproximativ 800 au aceeasi semnatura. Iriza a depus ieri si plangere penala impotriva lui Nicolae Mischie, pentru instigare la fals, si a celor 31 de persoane care se considera ca au semnat in fals pentru alte persoane aflate pe lista. (Gabriela Mladin)

Carte - Nastase, Karl Marx si Coca-Cola

Premierul si-a lansat ieri volumul intitulat "Adrian Nastase de la Karl Marx la Coca-Cola, dialog deschis cu Alin Teodorescu". Din acest volum, cititorii pot afla care sunt amintirile din anii copilariei, dar si din studentie ai premierului, dar si cum s-a nascut pasiunea acestuia pentru arta. Nu lipsesc din acest volum amintiri legate de perioada de dupa facultate, anii de tinerete, viata de familie, precum si dezvaluiri legate de omul Nastase. De asemenea, cititorii pot afla despre cum premierul a reusit sa se imparta intre viata politica si cea de familie. "Cine vine la guvernarea Romaniei dupa Adrian Nastase gaseste standarde foarte ridicate", conchide Alin Teodorescu. (Carmen Vintila)

×
Subiecte în articol: politic