x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC - Stirile zilei

POLITIC - Stirile zilei

05 Apr 2004   •   00:00

Tokes vrea sa discute cu UDMR

Presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), Laszlo T.kes, l-a invitat pe liderul UDMR Marko Bela la dialog, pentru discutarea problemelor privind autonomia, informeaza Medifax. Intalnirea urmeaza sa aiba loc dupa Sarbatorile de Pasti. "Este absolut necesara unitatea de cauza a maghiarilor pentru autonomie. Acesta este singurul nostru scop prioritar", a precizat Tokes, care a acuzat politica "duplicitara si ambigua " a conducerii UDMR, care a refuzat initial dialogul. (Dana Piciu)

Primul chiosc ACCES PRESS

Reteaua de magazine de presa ACCES PRESS inaugureaza azi, in Piata Victoriei/Calea Victoriei, primul sau chiosc. Sunt asteptati sa participe presedintele Ion Iliescu, dar si Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa (CRP), alaturi de personalitati marcante din administratia centrala si locala si din domeniul presei. Reteaua ACCES PRESS este un proiect initiat de CRP si de care asociatiile patronale ale difuzorilor de presa si carte din Bucuresti. Reteaua va cuprinde 1.200 de magazine. (Marina Constantinoiu)

Aurel Cucu, verificat de PNA

Corpul de Control al Guvernului (CCG) a efectuat la inceputul acestui an verificari in jude- tul D.mbovita, privind utilizarea fondurilor publice in perioada 2001-2003. Potrivit unui comunicat al CCG, in urma acestui control a reiesit ca presedintele Consilului Judetean Dambovita, Aurel Cucu, administrator la doua firme, a de- tinut o pozitie preferentiala in adjudecarea lucrarilor edilitare din judet. Ca urmare, CCG a decis sa ceara PNA si Ministerului Administratiei si Internelor sa faca verificari in acest caz. (Carmen Vintila)

Class, o noua revista pentru barbati

Luna aprilie aduce barbatilor o noua publicatie - Class. Este prima revista de lifestyle destinata segmentului sofisticat si matur al pietei presei pentru barbati. Lansata sub sloganul "Revista barbatilor care vor mai mult", Class ofera interviuri si reportaje, referinte avizate despre tendintele sezonului in stil, design si tehnologie, o importanta rubrica de sanatate si fitness, precum si una de ingrijire masculina. In premiera, in primul numar, Class publica o serie de interviuri si imagini in exclusivitate cu cele mai frumoase si bine cotate modele ale Romaniei in 2004. Pentru aceasta editie, revista are doua coperti: Catrinel Menghia si Norina Sandra. (Marina Constantinoiu)

×
Subiecte în articol: politic