x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta despre discuţia cu Iohannis: Deschidere totală pentru dialog

Ponta despre discuţia cu Iohannis: Deschidere totală pentru dialog

27 Oct 2015   •   16:36
Ponta despre discuţia cu Iohannis: Deschidere totală pentru dialog
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta a scris, marţi, pe Twitter, despre întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, arătând că există deschidere totală pentru dialog, respect reciproc şi colaborare Guvern - Preşedinţie pentru bunul mers al României.

"Întâlnire cu Preşedintele Iohannis - deschidere totală pentru dialog, respect reciproc şi colaborare Guvern - Preşedinţie pentru bunul mers al României!" - este mesajul transmis de prim-ministru pe Twitter, după discuţiile de la Cotroceni.

Luni, şeful statului a anunţat într-o conferinţă de presă că l-a invitat pe premier la Cotroceni.

"Da, am vorbit la telefon şi l-am invitat pentru la o discuţie", a spus Iohannis, întrebat dacă a discutat cu premierul Victor Ponta după întoarcerea de la Bruxelles.

El a susţinut că relaţia cu Guvernul este "instituţional complexă", în condiţiile în care i-a cerut premierului Ponta să demisioneze, iar pe vicepremierul Gabriel Oprea l-a sfătuit să facă acelaşi lucru.

La rândul său, premierul Victor Ponta a afirmat într-o emisiune TV că va merge la Cotroceni pentru a discuta cu preşedintele Iohannis pe tema refugiaţilor şi a explicat că, potrivit art. 102 din Constituţie, nu avea nevoie de mandat pentru a discuta cu omologii săi bulgar şi sârb sâmbătă la Sofia.

×