x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre criza din USL: "Seminţele dezbinării sădite de Băsescu în mintea unora dau roade"

Ponta, despre criza din USL: "Seminţele dezbinării sădite de Băsescu în mintea unora dau roade"

13 Feb 2014   •   14:09
Ponta, despre criza din USL: "Seminţele dezbinării sădite de Băsescu în mintea unora dau roade"

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la Antena3, că va face tot ce ţine de el şi de PSD pentru ca USL să continue.

"Categoric îmi doresc continuarea guvernării în formula USL. Voi face toate eforturile care ţin de mine şi de PSD ca să mergem înainte cu USL pentru că aşa le-am promis românilor", a spus Ponta.

Premierul i-a asigurat pe liberali că miniştrii PNL rămân cu portofoliile lor şi că Iohannis va fi ministru de Interne şi vicepremier.

"Nu se pune problema să negociem ceva. Rămâne doar să încercăm să facem acele ajustări care să asigure că în 2014 Guvernul va funcţiona bine. Vreau să fim toţi la guvernare. Dar nu dimineaţa la guvernare şi seara în opoziţie. Cred că seminţele dezbinării pe care Traian Băsescu le-a sădit în mintea unora pe care îi văd foarte activi în ultimele zile dau roade", a continuat premierul.

Victor Ponta a precizat că are obligaţia să conducă Guvernul "cu sprijinul USL-ului pentru că aşa au votat românii". Premierul a mai spus că intenţionează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când liderul liberal va reveni în ţară.


×