x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta inmoaie tonul

Ponta inmoaie tonul

25 Oct 2004   •   00:00

POLITIC

Dupa ce a fost avertizat de presedintele executiv al partidului, Octav Cozmanca, ca va fi pus in discutia conducerii PSD, Victor Ponta si-a inmuiat tonul spunand ca nu a fost vorba de o cearta cu Dan Nica, ci doar de "diferente acre ce s-au rezolvat intr-o varianta mai spumoasa".
ELENA STANCIU, CARMEN VINTILA

PLAN. Victor Ponta vrea sa anuleze legenda potrivit careia cineva la varful PSD nu-i iubeste pe tineri
Victor Ponta a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, cu ocazia lansarii celor 22 de candidati ai TSD, ca este necesar ca diferendele sa inceteze pana dupa alegeri si ca el este dispus sa lase la o parte orgoliile. "As vrea sa rupem in perioada urmatoare si legenda ca undeva la varful partidului este o opozitie impotriva tinerilor. Dincolo de conflicte, unele mai vizibile, unele mai putin vizibile pe care le-am avut, unul chiar in urma cu o zi sau doua, vreau sa cred ca nu trebuie sa ne iubim cu totii, ci ca trebuie sa intelegem ca daca muncim cu totii avem sanse de castig. Daca fiecare merge separat si eventual impotriva unora, vom pierde cu brio. Trebuie sa castigam alegerile dupa care ne certam sa vedem care din noi a fost mai destept, cine a fost mai bun, cine comunica mai bine sau mai rau", a spus Ponta. Acesta a subliniat, insa, ca daca este dispus sa renunte la orgolii, nu este dispus sa renunte la principii si a adaugat ca PSD are nevoie de organizatia de tineret in alegeri, asa "rea, obraznica si mult prea agresiva" cum este ea. Dupa ce a criticat, joi, scoaterea tinerilor de pe listele PSD + PUR si a sustinut ca departamentul condus de Dan Nica a dat publicitatii date inexacte referitoare la tinerii candidati, Ponta a explicat sambata ca nu a fost niciodata vorba de cearta, ci doar de "diferente acre ce s-au rezolvat intr-o varianta mai spumoasa".

BISTRITA. Cu o zi in urma Ponta a declarat in fata tinerilor social-democrati din Bistrita ca nu regreta nici o secunda "bataile" pe care le primeste pentru ceea ce spune in favoarea lor. "Nu mi-e usor sa ma bat pentru dumneavoastra, mi-ar fi fost mult mai usor sa ma bat doar pentru mine. Nu cred in proiecte personale. Cine merge singur in padure il mananca lupii. Singura sansa este sa mergem impreuna si sa lasam cat mai putini si inainte, si in spate", a spus Ponta. El a mai aratat ca "e dreptul lui Octav Cozmanca" sa-l critice si "e si normal sa o faca". "Eu mi-am exprimat un punct de vedere vizavi de un comunicat al domnului Nica. Nu m-am lansat in afirmatii fara nici un suport, niciodata nu fac lucrul acesta", a declarat Ponta, care a spus ca nu se considera "un caz ce trebuie sa fie discutat in Biroul Coordonator al PSD".

×
Subiecte în articol: politic ponta