x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: PSD nu s-a schimbat deloc faţă de partidul pe care Antonescu îl susţinea

Ponta: PSD nu s-a schimbat deloc faţă de partidul pe care Antonescu îl susţinea

de Agerpres    |    20 Mar 2014   •   19:20
Ponta: PSD nu s-a schimbat deloc faţă de partidul pe care Antonescu îl susţinea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că PSD nu s-a schimbat deloc faţă de partidul pe care liderul PNL, Crin Antonescu, l-a susţinut.

"Eu sunt convins că PSD nu s-a schimbat deloc faţă de acel partid pe care domnul Crin Antonescu îl susţinea. (...) A zis despre noi că suntem un partid serios şi un partid bun şi de altfel a şi îndemnat argeşenii să voteze candidaţii noştri. Nu ne-am schimbat absolut deloc de atunci, suntem tot aceeaşi", a spus Ponta într-o conferinţă de presă la Piteşti.

Acesta a precizat că el nu va spune nimic rău despre PNL, deoarece acest lucru ar însemna că este "împotriva revoluţiei bunului simţ".

"Pe mine nu o să mă auziţi spunând ceva de rău despre oameni alături de care timp trei ani am făcut lucruri importante, alături de care am făcut campanie, am guvernat împreună, ar însemna să fiu împotriva revoluţiei bunului simţ, înseamnă că v-am minţit acum un an sau doi când v-am spus că sunt buni liberalii. Eu cred şi acum că sunt buni. PNL e un partid serios pe care îl respect şi cu care aş vrea să colaborez", a completat Ponta.

El a răspuns şi prim-vicepreşedintelui PNL, Klaus Iohannis, care consideră ilegală schimbarea din funcţii, pe criterii politice, a prefecţilor şi subprefecţilor care au fost propuşi de liberali.

"Eu nu cunosc niciun prefect liberal, dacă ar fi membru al PNL nu putea să fie prefect sau subprefect, ei sunt înalţi funcţionari publici. Sunt convins că PNL nu a propus oameni politici în funcţii de înalţi funcţionari publici. De altfel, domnul Iohannis nu e un om politic, el e un înalt funcţionar şi de asta face confuzie. Dacă îmi spune ce membru PNL era prefect şi l-am schimbat eu, sunt gata imediat să-i dau dreptate. Mă îndoiesc, însă, că va putea să spună lucrul ăsta şi mă aştept, cel puţin din partea domniei sale, la o abordare serioasă şi legală", a arătat Victor Ponta.

Pe de altă parte, premierul a precizat că miercuri va decide în şedinţa de guvern persoana care va ocupa funcţia de prefect în judeţul Argeş.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta psd