x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Reclamele stupide ale Ministerul Turismului de la Eurosport, bani aruncaţi sau deturnaţi

Ponta: Reclamele stupide ale Ministerul Turismului de la Eurosport, bani aruncaţi sau deturnaţi

11 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a criticat, azi, la Consiliul Naţional al partidului, reclamele pe care Ministerul Turismului le-a difuzat la Europort şi CNN, afirmând că nu au avut efect şi au fost bani "aruncaţi" sau chiar "detunaţi".

"Am văzut tot felul de reclame stupide pe Eurosport şi Euronews (CNN - n.r.), plătite cu bani mulţi şi m-am întrebat ce se întâmplă cu un om care vede reclamele şi vine în România şi constată că nu are nici măcar un drum pe care să meargă. Există alte metode mult mai eficiente de a ne promova, nu prin reclame care sunt de fapt bani aruncaţi sau chiar bani deturnaţi", a spus Ponta.

El a reluat, pe de altă parte, o teză mai veche a PSD, impozitarea "veniturilor extravagante", fără a intra însă în detalii.

Ponta a mai afirmat că PSD ar trebui să propună desfiinţarea AVAS şi a Fondului Proprietatea şi a apreciat că "nimic nu a făcut mai rău acestei ţări decât Legea 347/2005 prin care practic s-a retrimis în mâinile private a celor care au fost mai descurcăreţi ce s-a obţinut prin munca părinţilor noştri".

×
Subiecte în articol: politic