x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta s-a certat cu Băsescu la şedinţa CSAT. Premierul a părăsit sala

Ponta s-a certat cu Băsescu la şedinţa CSAT. Premierul a părăsit sala

27 Sep 2012   •   09:34
Ponta s-a certat cu Băsescu la şedinţa CSAT. Premierul a părăsit sala

UPDATE 14:33 - Ministrii membri ai Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-au intrunit la Palatul Victoria, dupa reuniunea care a avut loc la Palatul Cotroceni.

La sediul Guvernului au ajuns ministrul de Finante, Florin Georgescu, cel al Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul de Interne, Mircea Dusa, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, si ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu. Sedinta CSAT s-a incheiat dupa doua ore si jumatate.

...................

Premierul Victor Ponta s-a certat in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii cu presedintele Traian Basescu si a parasit sala, dupa 40 de minute de la inceperea discutiilor.

Potrivit Antena3, cei doi lideri s-ar fi certat pe tema refacerii credibilitatii externe a Romaniei si cea a privatizarii combinatului Oltchim si CFR Marfa.

Pana la aceasta ora, Administratia prezidentiala nu a facut niciun comentariu in legatura cu plecarea premierului de la sedinta CSAT.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-a reunit, astazi, in sedinta, incepand cu ora 11.00, anunta Administratia Prezidentiala.

Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla strategia pentru refacerea credibilitatii Romaniei, starea Armatei Romaniei, demersurile intreprinse pentru initierea programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene si privatizarea CFR Marfa.

Aceasta a fost prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu.

Sedinta CSAT de joi are pe agenda, printre altele, strategia pentru refacerea credibilitatii Romaniei, starea Armatei Romaniei, demersurile intreprinse pentru initierea programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene si privatizarea CFR Marfa, potrivit unui comunicat al Presedintiei.

Sedintele CSAT sunt conduse de seful statului, care indeplineste functia de presedinte al Consiliului, iar premierul pe cea de vicepresedinte. Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sunt: ministrul Apararii Nationale, ministrul Administratiei si Internelor, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Justitiei, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ministrul Finantelor Publice, directorul Serviciului Roman de Informatii, directorul Serviciului de Informatii Externe, seful Statului Major General si consilierul prezidential pentru securitate nationala.

×