x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Porunca lui Udrea pentru Facebook: fără link-uri către emisiunile Antenelor!.

Porunca lui Udrea pentru Facebook: fără link-uri către emisiunile Antenelor!.

09 Iun 2011   •   11:59
Porunca lui Udrea pentru Facebook: fără link-uri către emisiunile Antenelor!.

Dupa ce a solicitat Jurnalului National stergerea unui articol din baza de date aflata pe jurnalul.ro, Elena Udrea continua sa faca ordine pe internet publicand pe Facebook un set de reguli sub care e musai sa se desfasoare dialogul purtat de membrii comunitatii in pagina sa.

Elena Udrea a anuntat schimbarea climatului, chiar si pe pagina sa de Facebook. E drept, evenimentul nu este o urmare directa a fenomenului de incalzire globala, si produce doar restrictii ale mesajelor postate acolo. Mai explicit: nu se mai poate comenta orice si oricum!

Onesti, membrii comunitatii Facebook au inceput sa carcoteasca impotriva lipsirii de libertate in exprimare, iar Udrea a simtit nevoia sa le ofere explicatii pentru faptul ca intr-o dezbatere purtata in media sociala, nu este o exagerare faptul ca cel care posteaza mesaje, s-ar putea sa ramana si singurul care le si citeste.

In cele patru porunci pentru Facebook ale Elenei Udrea, aceasta solicita un discurs normal - la fel cum s-ar vorbi in mediul social real, termeni civilizati, sprijinirea prin argumente a punctelor de vedere contrare - desigur, laudele sunt admise fara moderare, si mai ales, fara link-uri care fac trimitere la emisiunile ce-i sunt dedicate de catre Antene.

Fara sa spuna ce o deranjeaza la formatul emisiunilor interzise, decizia Elenei Udrea de a sterge link-urile catre aceste emisiuni este profund segregationista, avand potential in a starni invidia colegiala a celorlalti jurnalisti, si nu numai a celor din trustul Intact, care, ar putea cere ca munca lor de investigatie sa beneficieze de acelasi tratament, doar fac publice aceleasi afaceri neclare ale clanului Udrea-Cocos, nu?.

×
Subiecte în articol: antena emisiuni facebook Elena Udrea