x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Cîțu, despre incendiul de la Matei Balș: Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă

Premierul Cîțu, despre incendiul de la Matei Balș: Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă

29 Ian 2021   •   10:35
Premierul Cîțu, despre incendiul de la Matei Balș: Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă
Sursa foto: Lucian Alecu

Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă, afirmă premierul Florin Cîțu, după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală: „În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime”.

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, scrie, vineri, pe Facebook, Florin Cîțu.

El menționează că „din primul moment” am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București a luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.

„În același timp au fost identificate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de această dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”, conchide premierul.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu