x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dură decât am gândit-o eu

Președintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dură decât am gândit-o eu

19 Mai 2019   •   16:53
Președintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dură decât am gândit-o eu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că nu doar produsele străine vor fi verificate pentru a le fi atestată calitatea și subliniază că legea dublului standard ar putea fi chiar mai dură după dezbaterile din Parlament.

"Legea cu dublul standard pe care am iniţiat-o şi care va fi adoptată foarte curând este valabilă pentru oricine. Să nu creadă cineva că noi ne uităm numai la produsele străine şi că dacă acolo găsim ceea ce a început să se găsească de fapt luăm măsuri dure şi în schimb permitem ca unii să dea la coadă, că aşa se spune la roşii, adică să dea substanţe ca să se înroşească mai repede. Aşa ceva nu va fi acceptat şi toată lumea trebuie să înţeleagă asta. Dublăm subvenţia la programul de tomate, acordăm bani pentru centrale termice, facilităţi bancare pentru solar şi aşa mai departe, cu un obiectiv clar - să fie sănătoase şi curate. Pedeapsa va fi dură pentru oricine. După ce am văzut ce s-a întâmplat cu acele zeci de tone de peşte şi am văzut şi alte discuţii cu unii de afară care spun 'lăsaţi, domnule, că găsim noi şi alte soluţii!', poate în Parlament o să facem legea mai dură decât am gândit-o eu, ca să înţeleagă toată lumea că nu e de glumă", a afirmat preşedintele PSD, în emisiunea Viața Satului de la TVR.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea