x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele PSD: Organizația Călărași a înaintat documentele de excludere a lui Dumitru Coarnă

Președintele PSD: Organizația Călărași a înaintat documentele de excludere a lui Dumitru Coarnă

04 Apr 2022   •   10:30
Președintele PSD: Organizația Călărași a înaintat documentele de excludere a lui Dumitru Coarnă
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că organizația Călărași a partidului a înaintat documentele de excludere a lui Dumitru Coarnă, parlamentar PSD care s-ar fi întâlnit cu ambasadorul Rusiei la București.

„Îmi mențin poziția, deja organizația Călărași, din care face parte domnul Coarnă, a înaintat documentele de excludere către Biroul Permanent Național. O să luăm act de aceste documente și cred că domnul Coarnă a depășit o linie roșie având un dialog cu un stat agressor. Este exclus ca eu să îmi schimb poziția în ceea ce-l privește”, a declarat luni Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă pot fi adoptate în Parlament sancțiuni față de ceilalți trei parlamentari care ar fi participat la întâlnirea cu ambasadorul, Ciolacu a răspuns: „Nu cred că avem așa ceva în regulament. Eu stau de vorbă exclusiv de un membru al PSD. Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei”.

Liderul PSD spune că nu a stat de vorbă cu Dumitru Coarnă și că acesta nu poate să aibă un argument pentru care să fi mers la Ambasada Rusiei.

Patru parlamentari români, printre care Dumitru Coarnă și Diana Șoșoacă, s-au întâlnit cu ambasadorul rus la București, Valeri Kuzmin.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dumitru coarna