x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PreşedinŢia PC - Declaraţii aprinse înainte de congres

PreşedinŢia PC - Declaraţii aprinse înainte de congres

de Dana Piciu    |    24 Ian 2008   •   00:00

Congresul PC din 27 ianuarie, în cadrul căruia urmează să fie ales noul preşedinte al partidului, a încins ieri spiritele printre candidaţi.



Congresul PC din 27 ianuarie, în cadrul căruia urmează să fie ales noul preşedinte al partidului, a încins ieri spiritele printre candidaţi.

Unul dintre aceştia, Florin Anghel, a declarat că PC "are nevoie de o construcţie de la temelie", iar despre contracandidaţii săi a spus că "sunt departe de lumea reală".

"Sper ca prin apelul la apropierea de lumea reală colegul meu să nu se refere la capacitatea de reorientare politică. Deşi nu cred că Florin Anghel deţine formula de măsurare a realismului, nu pot să nu constat că pragmatismul pe care-l sugerează colegul meu a provocat uneori întrebări în rândurile membrilor PC", a arătat Daniela Popa, ca răspuns.

Ea a mai atras atenţia asupra faptului că PC are nevoie, înaintea alegerilor locale, de raţiune şi stabilitate, şi nu "de o politică a radicalismelor şi a extremelor". La rândul său, Sabin Cutaş a replicat că Anghel se lasă condus de "emoţia competiţiei" şi i-a sugerat să-şi prezinte proiectul de conducere, pentru că astfel de declaraţii, "deşi sunt uşor de reţinut, sugerează lipsă de substanţă".

×
Subiecte în articol: politic