x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Cătălin Cherecheș: „Puteam scăpa în 24 de ore, dacă făceam niște denunțuri”

Primarul Cătălin Cherecheș: „Puteam scăpa în 24 de ore, dacă făceam niște denunțuri”

de Antena 3    |    18 Iul 2017   •   07:30
Primarul Cătălin Cherecheș: „Puteam scăpa în 24 de ore, dacă făceam niște denunțuri”

Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș a declarat în emisiunea Sinteza Zilei că putea scăpa ușor de problemele cu legea, dacă ar fi făcut două denunțuri.

„Eram în ziua în care mi-am depus candidatura, la ora 8 mi-am depus candidatura, la 12 au intrat la mine, la ora 22 m-au arestat”, a declarat Cătălin Cherecheș.

 

„Unii din zona justiției organizată sub DNA, au impresia că oamenii sunt proști. Oamenii nu sunt proști și fac diferența între minciună și adevăr. Cazul meu nu este un caz de corupție, nu are treabă cu niciun prejudiciu. Oamenii dintr-o comunitate mică se cunosc și știu cine e denunțătorul și știu cine e și cel denunțat. Nu funcționăm după articole din presă. Funcționăm după regula bunului simț. Oamenii văd că nu ai venit într-o funcție publică să pleci cu sacoșele acasă. Oamenii nu pot fi prostiți. Puteam scăpa în 24 de ore, dacă făceam niște denunțuri false sau nefalse. Dacă făceam denunțuri despre Oprea sau Udrea, că asta își doreau atunci, soarta mea pe termen scurt era una pozitivă”, a mai adăugat primarul.

„Mă scoteau în fiecare zi să mă ducă la DNA. Eu le spuneam dacă îmi dau voie să fac testul poligraf, nu mi-au acceptat. Polițiștii judiciari, care fac greul în dosare, veneau după mine și îmi spuneau: oare peste 10 ani cum o să ne uităm unul la altul fiind slugile cuiva. Eu mi-am pierdut încrederea în justiția din România”.

×
Subiecte în articol: catalin chereches